AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

Nis

Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejinden 8. Sınıf öğrencilerine tanıtıMda bulunmak için okulun konferans salonunda bilgilendir etkinliği yapılmıştır.

Nis

Türkiye Atletizm Yıldızlar Küçükler Grup Şampiyonası'nda Küçük Kızlar Branşında Grup 4. Sü oldular. Hayrunnisa Güleç Uzun Atlama branşında 4m 49cm lik derecesi ile Grup 1.si Yüksek atlama branşında 138 cmlik derecesi ile Grup 1.si olmuştur.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Mrt

8. Sınıflara LGS sınavı hakkında okul müdürü Serdar Sarı ve Rehber öğretmen serhat Aktaş tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109’uncu yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri mizi tebrik ediyorum.

Mrt

İstiklal marşı kabulünün 103. yılı ıkulumuzun konferans salonunda etkinliklerle kutlanmıştır. İstiklal Marşı okuma yarışmasında okulumuzun 7 A sınıfı öğrencilerinden Esma AKYOL birincilik ödülü verilmişitir. Kutlama programında emeği geçen tümöğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

06.03.2024 tarihinde Suleyman demirel fen lisesi,kamil miras anadolu lisesi,afyon lisesi,toki sosyal bilimler lisesi,guzel sanatlar ve spor lisesi ziyaret edildi

Şbt

Küçük kız basketbol takımımız üst üste 3. kez il birincisiolmuştur. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Küçük erkekler atletizm takımımız takım halinde il ikincisi olmuştur. takımımız 5x60 metre koşuda il ikincisi, Mehmet Boz uzun atlamada ilikincisi, Ömer Faruk Demiralay 1000 metre koşuda ilüçüncüsü olmuştur.

Şbt

Küçük kızlar atletizm takımımız takım halinde il birincisi olmuştur. Takımımız 5x60 koşusunda il birincisiolmuştur. Öğrencilerimizden Hayrunisa Güleç yüksek atlama ve uzun atlamada il birincisi olmuştur. Sümeyye Kamalı 60m  koşu il birincisi Aysima Güleç 800 metre koşuda il ikincisi olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sıfır atık bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılında saygı ve minnetle yad ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Kutlama programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyet turnuvasında Yunus Emre Ortaokulu kızlarda il birincisi (Ravza Karanfil)ikincisi (Belinay Celik ve üçüncü ( Azra Yagiz olup madalyalari kaptirmadik.  Erkeklerde il birincisi ( Sabri Saritoprak) il 3. Abdulkadir Ayyıldız olmuştur.

Okulumuzda Gaziler günü kapsamında tören düzenlenmişitr.

May

Öğrencilerimize okulumuzdan mezun olduktan sonra hangi liseleri tercih edebilirler ve hangi liselerin kendilerini için daha avantajlı olduğu farkına varabilmeleri için Süleyman Demirel Fen Lisesi, Afyon Lisesi, Kamil Miras Anadolu Lisesi, Güzel sanatlar ve Spor liselerine gezi düzenlenmiştir.