AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

Okulumuzda Gaziler günü kapsamında tören düzenlenmişitr.

May

Öğrencilerimize okulumuzdan mezun olduktan sonra hangi liseleri tercih edebilirler ve hangi liselerin kendilerini için daha avantajlı olduğu farkına varabilmeleri için Süleyman Demirel Fen Lisesi, Afyon Lisesi, Kamil Miras Anadolu Lisesi, Güzel sanatlar ve Spor liselerine gezi düzenlenmiştir.

May

İtalya, Polonya, Portekiz, Kuzey Makadonya ve Türkiye'nin katılımlarıyla gerçekleşen "Don't be bully, be buddy"  erasmus projesinin final atabı Türkiye'de yapılmıştır. Proje kapsamında toplamda 10 öğretmen ve 36 öğrencinin katılıyla gerçekleşmiştir.

Mrt

Okulumuz Küçük Kız Basket takımımız finalde Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulunu 28-19 yenerek il şampiyonu olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve Beden eğitimi Öğretmenimiz Hakan Turan a teşekkür ederiz.